Felder Reise Blog

15 reizigers die ik heb ontmoet

Er zijn echt zoveel soorten reizigers als er mensen zijn. Hier nemen we een Tongue in Cheek kijken naar enkele van de gemeenschappelijke types.

1. de volledige begroting reiziger

De volledige begroting reiziger reist op een strikte begroting en niet van het variëren, geen kwestie hoe het opwekken van de onlangs ontdekte kans is. Geen extra dranken voor deze reiziger, tenzij iemand koopt hem/haar een.

2. de eeuwigdurende partij dier

De eeuwigdurende partij dier heeft een focus en dat is om plezier te hebben meestal in een bar. Deze reizigers vinden plaatsen om te feesten waar anderen niet kunnen. Misschien moeten ze worden samen met de volledige begroting reiziger!

3. de flexibele Go-Anywhere reiziger



De flexibele Go-Anywhere reiziger gewoon chills uit waar-ooit hij/zij is. Er is geen behoefte aan planning-alles is goed. Ze gaan met de stroom en niet nodig om te weten waar ze naartoe gaan. Misschien wel de reiziger die geniet van enige ervaring.

4. de methodische planner

De methodische planner doet niets dat niet vooraf is geregeld. Elke seconde is gepland en als er dingen fout gaan zoals ze onvermijdelijk doen, voelen ze zich niet lief. Zij zullen altijd gevonden worden waar ooit het plan hen vertelt te zijn.

5. de moderne techneut

De moderne techie kan alleen reizen als hij/zij heeft de nieuwste reis-accessoires en gadgets. Blijf dicht bij de moderne techie om te leren wat items werken en wat items zijn een verspilling van geld voor uw volgende reis.

6. de fervent souvenir koper

De fervent souvenir koper heeft geld te besteden en alles wat hij/zij wil hen eraan te herinneren van de vakantie. Het hoofd voor de markten en winkels en niet geïnteresseerd in de uitgaven elk moment met de eeuwigdurende partij dier. Heeft meestal moeite met bagage gewicht grenzen op de huisreis.

7. het weet het allemaal reiziger

Het weet het alle reiziger studies alles van de gidsen en Internet voorafgaand aan reis. Hij/zij vindt grote vreugde in het vragen van de meest diepgaande vragen van de gidsen of voortdurend onderbreekt de gids met verklaringen van "fact". Niet zeker wie het weet dat alle reizigers moeten reizen met.

8. de fancy fotograaf

De fancy fotografie zal waarschijnlijk de duurste camera (en vergeet niet de lens) en neem de langste om een foto te nemen. Andere reizigers zijn altijd op hem/haar te wachten op een speciaal gezicht. Ze willen ook graag heel vroeg om "het licht te vangen."

9. de constante klager

De constante klaagster vindt alles op de Tour niet aan zijn/haar gebruikelijke standaard. Meestal beweren frequente reizigers en willen vaak "praten met een hogere autoriteit". Waarschijnlijk moet thuis blijven en genieten van de dingen die er zijn!

10. de hulpeloze reiziger

De hulpeloze reiziger vindt alles een beetje te veel. Hij/zij zal vragen de meest ongewone en vaak nutteloze vragen. Vaak zal er iemand op de Tour die neemt de hulpeloze reiziger onder hun vleugels om hen te beschermen tegen de anderen.

11. de "Ik ben op zoek naar mezelf" reiziger

De "Ik ben op zoek naar mezelf" reiziger is op zoek naar iets. Het is iets unieks voor elk of de "Ik ben op zoek naar mezelf" reizigers. Sla om hen te laten zich vinden maar ervoor zorgen dat zij over veilig krijgen.

12. de onophoudelijke pratende reiziger

De onophoudelijke pratende reiziger laat niemand alleen. Ze hunkeren naar een discussie over bijna elk onderwerp. Vaak zijn ze heel interessante mensen, maar genoeg is genoeg.

13. de reis licht reiziger

De reis lichte reiziger vergt slechts één cabine zak om de wereld te zien. Ze een trots op hun prestatie, maar hun reisgenoten worstelen als er geen tijd voor het wassen van kleding. Ze hebben de neiging om graag dingen te lenen.

14. de terugkerende reiziger

De terugkerende reiziger gaat naar dezelfde plaats of vakantie elk jaar. Hij/zij kan ten minste 101 redenen waarom je zou moeten toetreden. Zij zijn er trots op u te vertellen dat ze hebben gezien drie veranderingen in het beheer van het hotel en de laatste manager was beter dan de huidige.

15. de uitoefening van de reiziger

Ten slotte, de uitoefening van de reiziger stijgt elke ochtend tot een krachtige fysieke workout. Alleen verblijf in hotels met gymnasium en zwembad. Meestal kieskeurig met voedsel en beweren te eten "gezond" tot de vrije wijn wordt gelegd op de tafel.

Wat voor soort reiziger je bent of in contact komen met-genieten van de ervaring en leren van hen. Zelfs de meest vervelende reizigers zullen iets interessants te zeggen.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!